Recensie Grietje

Bijgewerkt: 27 sep 2020"Project: How to be like Grietje"


Tijdens mijn uurtjes in de sportschool zag ik Mark en Linda personen begeleiden op het fitnessapparatuur. Dit zag er professioneel uit.

Zelf wilde ik ook wel iets sterker en strakker worden en meer kennis krijgen van krachttraining.

Ik informeerde bij Mark wat er allemaal mogelijk was en na een kort gesprek adviseerde hij mij om deel te nemen aan "Project New Me".


Sporten; wielrennen, zwemmen en skeeleren daar heb ik geen moeite mee. Krachttraining en voeding dat waren de punten waarbij ik nog wel wat hulp kon gebruiken. Met de nodige tips en de coaches die voor je klaar staan, heb ik de 12 weken als goed ervaren.

Samen stel je realistische doelen waarbij gezondheid en progressie op lange termijn voorop staat.


Verschillende quotes die mijn 12 weken typeren zijn: vergelijk jezelf niet met een ander want dan stel jij jezelf buiten, geef je grenzen aan, jij bent net zo leuk als ik, rust is voor het lijf net zo belangrijk als inspanning, stapje voor stapje, 2 stappen achteruit 1 stap vooruit, vallen SAMEN opstaan en weer doorgaan. Topper we zijn trots op je en ga zo door....


En doorgaan ga ik, met Project New Me 5.0 inzicht, staan er weer nieuwe doelen op programma waarbij ik uitzie naar de progressie en de mentale en fysieke verandering die het te weeg brengt.


Hoe Mark en Linda je begeleiden? Dat mag jezelf gaan ervaren.


Meld je aan, stel je open, laat zien wie je bent en/of wilt worden.


Jij weet vast net als ik, samen sta en word je sterker.Groetjes, Grietje
Grietje Project New Me 4.0

26 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven