top of page
Food blogger
AFVALLEN

"Every marathon starts with a first step"

Wil jij afvallen maar weet je niet waar je moet beginnen? Of val jij steeds terug in oude gewoontes en heb ook jij last van het bekende jojo-effect? Met onze begeleiding proberen wij jou met de juiste kennis op weg te helpen naar een gezonder en slanker lichaam. Op een manier die bij jou past en die je vol kunt houden.

Gezond afvallen houdt in dat je voldoende eet en drinkt. Oftewel: je eet voldoende energie en gezond zodat je niet een tekort aan voedingsstoffen ontwikkelt, maar zorgt daarbij wel voor een caloriebeperking.

 

Daarnaast is het belangrijk dat je niet te snel afvalt. Te snel afvallen gaat namelijk ten koste van je spiermassa en vergroot de kans op een tekort aan vitamines, mineralen en andere bouwstoffen die het lichaam nodig heeft.

 

Wat is een gezond voedingspatroon?
Een optimaal gezond, uniform voedingspatroon bestaat niet; verschillende trainingsdoelen, allergieën en voorkeuren bepalen wat de beste voedingskeuzes voor een individu zijn, waardoor elk voedingsadvies en voedingspatroon anders uitvalt. Een gezond voedingspatroon kun je dus op verschillende manieren vormgeven. 

 

Wij staan voor je klaar om hier advies in te geven.

 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons.

.

Gietende Honing
bottom of page