top of page
Werken op laptop

ONLINE COACHING

ONLINE FITNESS COACH VOOR SCHEMA'S EN OEFENINGEN

Project New Me helpt jou om het maximale uit je lifestyle, training en fitness schema te halen, zonder gebonden te zijn aan de locatie of kosten van personal training. Het geeft je de mogelijkheid je doelen te bereiken, zonder je “leven naast fitness” in te moeten leveren.

ProjectNewMe-5332.jpg

WAT ONLINE COACHING JOU KAN BIEDEN

Professionele begeleiding - waar je ook bent

Voeding & training/fitness schema's

Feedback op de uitvoering van fitness oefeningen

Bijstellen van schema's

Onbeperkt vragen stellen

WAARUIT BESTAAT ONLINE COACHING 


Onze online coaching bestaat uit drie componenten: training, voeding en algemene coaching:

Training: Training is altijd de prikkel om je doelen te bereiken, of dit nou kracht, spiermassa, uithoudingsvermogen of fitheid is. Voor een effectieve en veilige prikkel zijn goed samengestelde trainingsschema’s en de correcte uitvoering van oefeningen essentieel.

Voeding: Met de juiste voeding zorg je er vervolgens voor dat deze trainingsprikkel leidt tot langdurige veranderingen. Zo is de juiste calorie-inname van belang bij het verlagen van je vetmassa, zijn de eiwitten essentieel voor de opbouw van spieren en is de juiste inname van vetten belangrijk voor de regulatie van je hormonen.

Algemene coaching: Naast voeding en training zijn er echter ook nog externe factoren die een belangrijke rol spelen. Zo kan een slaaptekort en stress een enorme impact hebben op je herstel. Ook kunnen allerlei zaken jouw perfecte plannetje overhoop gooien – vakanties, ziekte, drukke werkweken, etc.

ProjectNewMe-5258.jpg

WAAROM ONLINE COACHING VAN PROJECT NEW ME

Praktijkervaring: Al onze online fitness coaches hebben minimaal 10 jaar ervaring in de krachtsport, waaronder uitgebreide wedstrijdervaring. Zo hebben we zelf op meerdere Nederlandse kampioenschappen in fitness gestaan, als atleet én als coach voor meerdere fotoshoots.

Theoretische kennis: Elk van onze online coaches is ruim gecertificeerd, zo hebben we binnen ons team vrijwel elke relevante opleiding succesvol afgesloten. Hieronder vallen onder andere de AALO Personal Trainer, Bayesian Bodybuilding, Gewichtsconsulente en diverse gezondheid/fitness certificaten.

Meer weten? Met deze combinatie van theoretische kennis en praktijkervaring kunnen wij een uniek product leveren. 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ONLINE COACHING


Hoe vaak krijg ik feedback?
Je krijg minimaal 1x per week feedback op al je vragen en oefeningen. Stuur ze dus vooral door!

Krijg ik elke maand een nieuw schema? 
Min of meer. De meeste schema’s lopen drie tot vijf weken. Enerzijds kan het voorkomen dat je na vier weken nog steeds flinke progressie blijft maken, waardoor een nieuw schema niet nodig is. Anderzijds zul je regelmatig kortere schema’s hebben, zoals piekschema’s, deloads of schakelschema’s.

Zit ik ergens aan vast?
Nee. Wij willen onze klanten binden met kwaliteit – niet met contracten. Online coaching is daarom altijd maandelijks opzegbaar!

Kan ik ook alleen training of voeding doen?
Dit is zeker mogelijk. Toch zijn beide aspecten erg belangrijk en raden we ook met klem aan in ieder geval één maand volledige online coaching te nemen.

Hoe duur is online coaching?
Online coaching kost €75,- per maand. 

Ontmoet onze online coaches
Het team online coaches bestaat uit twee professionals met beide een passie voor verschillende krachtsporten. De inzet van combinaties tussen expertise en persoonlijke drive maakt dat wat je doel ook is, Project New Me je kan helpen bij het bereiken van je doelen.

 

ProjectNewMe-5151.jpg

Mark Staal

Personal Trainer

ProjectNewMe-5190.jpg

Linda Geerts

Personal Trainer

bottom of page