top of page
Project_New_Me_Batch_3-©David_Verolme-79.jpg

KRACHTTRAINING

Small Group

KRACHTTRAINING 

PERSONAL TRAINING IS NU VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK!


Krachttraining in een groepsles is een heel goed alternatief voor wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt. Iedereen die snel en blijvend resultaat wil, of het nu gaat om algemene fitheid, verantwoord afvallen, krachttraining of technieken van een bepaalde sport beter aanleren, heeft baat bij een personal trainer. Krachttraining in groepsverband biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen.

Krachttraining
Video afspelen

WAT IS EEN KRACHTTRAINING IN GROEPSVERBAND?
Een groepsles krachttraining bestaat uit maximaal 12 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Je kan je aan de anderen van de groep optrekken als het even tegenzit of als je motivatie wat minder is. Je kan met anderen een eigen groep starten of sluit aan bij de reeds geplande lessen.
Een krachttraining sessie duurt 60 minuten en de workouts zijn speciaal afgestemd op kleine groepjes en zijn voornamelijk gericht op krachttraining, technieken, uithoudingsvermogen en functioneel trainen. Indien er specifieke doelen en/of wensen zijn, worden de trainingen hier op aangepast. De trainingen zullen voor iedereen intensiever zijn, omdat er veel meer aandacht is.

ProjectNewMe-5402.jpg

WAT DOE JE TIJDENS EEN KRACHTTRAINING?

Er is veel mogelijk: Van boksen tot cardio- en krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie of combinaties hiervan. Alle spiergroepen komen aan bod. Als je van afwisseling houdt en niet snel verveeld wil raken dan is krachttraining echt wat voor jou. De doelen/wensen kunnen voor alle deelnemers gelijk zijn, maar kunnen ook verschillen. Geen probleem, want we vullen dan voor iedereen de training op een andere manier in. Soms is het afzien en vallen en weer opstaan horen daarbij. Je doel bereiken is vaak een lastig proces. Alleen door dingen te doen die in de eerste instantie lastig lijken, kun je jezelf verbeteren. De trainingen maken je mentaal ook zeker sterker!

VOORDELEN OP EEN RIJTJE

Het is betaalbaar
Allereerst, groepslessen zijn aanzienlijk goedkoper dan Personal Training. Je split namelijk de kosten met de rest van de groep. Kortom: je hebt niet de kosten die bij Personal Training horen, maar krijgt wel de bijbehorende aandacht. 

Persoonlijke aandacht

Bij Project New Me bestaan de groepslessen uit maximaal 12 personen. Dit betekent simpelweg dat er voor iedereen veel persoonlijke aandacht is. We zullen je motiveren om jouw persoonlijke gewenste resultaten te bereiken. Daarnaast corrigeren je houding waar nodig en geven je het advies dat jij nodig hebt.

Afwisseling

Geen enkele training zal hetzelfde zijn. Door de trainingen afwisselend te houden is iedere training uitdagend en dus makkelijker vol te houden.

 

Samen werken aan hetzelfde doel

Het gevoel van saamhorigheid werkt enorm stimulerend tijdens het sporten. Je werkt samen aan hetzelfde doel en wilt alle vier fitter worden. Bovendien zul je minder snel geneigd zijn om op te geven. Wanneer je de rest van de groep wel ziet doorbikkelen. Je sleept elkaar door de moeilijke momenten in de training. En regent het een keer? Dan zal je toch een stuk minder snel de training afzeggen. Zeker als je weet dat je de rest van de groep op die manier laat zitten.

Plezier

Als je plezier hebt in wat je doet is het makkelijker vol te houden. Bij Project New Me houden we het plezier in de training. Dit doen we door spel- en competitie elementen in de trainingen te verwerken. (En soms doen we gewoon hele gekke oefeningen, gewoon, om je weer even te laten lachen).

Maak kennis met krachttraining in groepsverband bij Project New Me


Wil jij samen met je sportmaatjes jouw doelstelling op het gebied van sporten eindelijk behalen?

Als jullie doelen niet langer kunnen wachten, neem dan contact met ons op via de knop hieronder en nemen wij razendsnel contact met jullie op.

Of meld je direct aan voor een groepsles via onze app.

 

aankondiging nieuwe app-2.png
bottom of page