top of page

Overnight oats met pindakaas en stroopwafel






Een van de populairdere ontbijtjes tegenwoordig is toch wel overnight oats. Het is gemakkelijk, gezond en er zijn talloze variaties van te maken. Je gebruikt simpelweg de ingrediënten waar jij blij van wordt. In ons recept voor zelfgemaakte overnight oats kunnen stroopwafels uiteraard niet ontbreken. Perfect voor als je er echt een feestelijk ontbijtje van wilt maken. Ook in dit recept maak je de overnight oats de avond van te voren en zet je het een nachtje in de koelkast. De volgende ochtend garneer je jouw heerlijke ontbijtje met de stroopwafel stukjes.


Ingrediënten (1 portie)

1 banaan

1 el pindakaas

½ stroopwafel

45 gr havermout

100 ml (plantaardige) melk


Bereidingswijze

  • Prak de helft van de banaan.

  • Doe de geprakte banaan, pindakaas, havermout en de (plantaardige) melk in een bakje of potje en meng goed.

  • Dek het bakje af of sluit het potje en zet de havermout een nachtje in de koelkast.

  • Snijd de rest van de banaan in plakjes en snijd de stroopwafel in stukjes.

  • Haal de overnight oats uit de koelkast en versier met de banaan en de stroopwafel.


Enjoy!


Volg je Project New Me al op Facebook en Instagram?




49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page