top of page

NIEUW BEDRIJFSFITNESS

Bij Project New Me is het vanaf heden ook mogelijk om via je werkgever te sporten en dus met korting!!


SPORTEN WERKT ACTIEMAAND

Share, join, win!


Geniet jij ook zo van lekker in beweging zijn? Sporten Werkt, voor je lijf én je mindset. Dat gunnen we iedereen! Is jouw werkgever aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland (BFNL)? Dan kan jij nu meedoen aan de Sporten Werkt actiemaand!


Zo werkt het

  • Heb jij al een BFNL-abonnement?


Deel dan jouw unieke actiecode met je collega’s! Meldt een collega zich in oktober aan met jouw actiecode, dan mogen jullie allebei een mooi cadeau uitzoeken! Voor de échte sportambassadeur hebben we zelfs nog een extra cadeau: een activity tracker! Meedoen aan de actie kan via MijnBFNL. Onder ‘Mijn acties’ vind je jouw unieke actiecode en de mogelijkheid om deze te delen met collega’s.


  • Heb jij nog geen BFNL-abonnement?


Kom lekker werken aan je gezondheid bij Project New Me. Meld je aan met de actiecode van een collega! Zo sport je voortaan extra voordelig én mag je een mooi cadeau uitkiezen. Wil je daarnaast ook in aanmerking komen voor de activity tracker? Deel vervolgens jouw eigen unieke actiecode ook weer met collega’s!


Meer over de actie lees je op www.sportenwerkt.nl.

De actie loopt t/m 31 oktober 2021. Wacht dus niet te lang en doe ook mee!


Veel sportplezier! #sportenwerkt #Projectnewme


Team Project New Me


PS. Weet je niet zeker of jouw werkgevers is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Doe dan de gratis werkgevercheck op www.sportenwerkt.nl.Zie ook onze pagina 'zakelijk' voor overige mogelijkheden om via de werkgever of zakelijk te kunnen sporten.


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page