top of page

Omeletrol met guacamole en feta

Deze omelet roll met guacamole zit bomvol eiwitten en goede vetten uit avocado. De feta geeft een lekker zoutje af en wanneer je deze roll in bakpapier of folie wikkelt is het een perfecte lunch voor onderweg of naar werk. Je geeft dit gerecht een kruidig tintje door een snuf ras el hanout door het eibeslag te roeren en je kunt hem prima de avond van te voren maken.





Benodigdheden:

1 persoon


1 ei

1 el (plantaardige) melk

klein snufje ras el hanout

1 tomaat

1 keine avocado

sap van 1/2 citroen

20 gr feta

10 stengels bieslook – of drie stengels koriander


Bereidingswijze:


  • Verhit een scheutje olie of kokosvet in een koekenpan.

  • Klop het ei los samen met de ras el hanout, een snuf zout en één eetlepel melk.

  • Schenk het ei in de pan en bak aan beide kanten gaar.

  • Maak ondertussen de guacamole.

  • Prak de avocado, snijd de bieslook of koriander fijn, pers de halve citroen uit, verwijder de zaadlijsten van de tomaat en snijd hem in kleine blokjes.

  • Meng de ingrediënten door elkaar en breng op smaak met een snuf peper.

  • Beleg de omelet met guacamole en verkruimel de feta erover.

  • Rol hem op en eet smakelijk


Volg je Project New Me al op Facebook en Instagram?






44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page