Deze omelet roll met guacamole zit bomvol eiwitten en goede vetten uit avocado. De feta geeft een lekker zoutje af en wanneer je deze roll in bakpapier of folie wikkelt is het een perfecte lunch voor onderweg of naar werk. Je geeft dit gerecht een kruidig tintje door een snuf ras el hanout door het eibeslag te roeren en je kunt hem prima de avond van te voren maken.
Benodigdheden:
1 persoon
1 ei
1 el (plantaardige) melk
klein snufje ras el hanout
1 tomaat
1 keine avocado
sap van 1/2 citroen
20 gr feta
10 stengels bieslook – of drie stengels koriander
Bereidingswijze:
Verhit een scheutje olie of kokosvet in een koekenpan.
Klop het ei los samen met de ras el hanout, een snuf zout en één eetlepel melk.
Schenk het ei in de pan en bak aan beide kanten gaar.
Maak ondertussen de guacamole.
Prak de avocado, snijd de bieslook of koriander fijn, pers de halve citroen uit, verwijder de zaadlijsten van de tomaat en snijd hem in kleine blokjes.
Meng de ingrediënten door elkaar en breng op smaak met een snuf peper.
Beleg de omelet met guacamole en verkruimel de feta erover.
Rol hem op en eet smakelijk
Bron: Beaufood.nl
Comments