top of page

Oplevering eigen pand!

Bijgewerkt op: 6 apr. 2021


De plannen voor een eigen pand waren er al een lange tijd. Het was nog een hele zoektocht en zijn bij verschillende panden wezen kijken. Om verschillende redenen vonden we onze perfecte plek niet. Maar eindelijk hebben wij deze gevonden en de verbouwing is op 8 februari 2021 gestart!

Dit was de start van de verbouwing, onze plannen worden eindelijk werkelijkheid.


Start verbouwingAls je nu naar buiten kijkt zie je planten groeien en de bloemen schieten uit de grond. Het bouwbedrijf doet dit met muren & kozijnen, je knippert 2x met je ogen en is er al zoveel gebeurd! Wanneer alle wanden staan, ga je ook de ruimte voor je zien, wat komt waar te staan en hoe gaan we al die ruimte vullen. Want het is groot, hoog en super mooi geworden!


Wanden en kozijnenWij kunnen de mouwen gaan opstropen want nu moeten we aan het werk.

Schoonmaak en inrichten staat op de takenlijst deze week. Want in de week van 12 april wordt alles klaar gemaakt. De vloeren worden gelegd, trainingsmateriaal geleverd en dan is het echt bijna af!


Wij zullen jullie dan een nieuwe update geven en informatie over onze opening. Die natuurlijk volledig binnen de richtlijnen van RIVM zullen plaatsvinden.

Nog even geduld en dan we aan de slag in deze fantastische ruimte.
172 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page