Deze bietenwraps bevatten extra groenten en zijn heerlijk in combinatie met gebakken zalm en avocado.
Ingrediënten (voor 5 stuks)
300 gr zalm
5 bieten tortilla wraps (merk: no fairytales, Knorr of gewone wraps)
avocado’s
40 gr waterkers
Snuf chili uit de molen
snuf peper en zout
2 eetlepels citroensap
2 eetlepels Griekse yoghurt
Bereiding
Snijd de zalm in stukken of reepjes.
Besprenkel deze met 1 eetlepel citroensap, peper en zout.
Verhit een pan op het vuur en verhit een beetje olie of boter hierin.
Bak de zalm hier in ca 3 a 4 minuutjes gaar.
Prak de avocado fijn en voeg een snuf peper, zout, citroensap en chili toe.
Verwarm de wraps volgens de verpakking.
Besmeer ze vervolgens met wat avocadopuree en verdeel de waterkers en zalm hierover.
Meng de yoghurt met 1 eetlepel citroensap en een snufje peper en zout en gebruik deze als dressing.
Lekker als lunch of 2 a 3 wraps als avondmaal.
Comments