Bietenwrap met zalm

Deze bietenwraps bevatten extra groenten en zijn heerlijk in combinatie met gebakken zalm en avocado.





Ingrediënten (voor 5 stuks)


300 gr zalm

5 bieten tortilla wraps (merk: no fairytales, Knorr of gewone wraps)

avocado’s

40 gr waterkers

Snuf chili uit de molen

snuf peper en zout

2 eetlepels citroensap

2 eetlepels Griekse yoghurt


Bereiding

  • Snijd de zalm in stukken of reepjes.

  • Besprenkel deze met 1 eetlepel citroensap, peper en zout.

  • Verhit een pan op het vuur en verhit een beetje olie of boter hierin.

  • Bak de zalm hier in ca 3 a 4 minuutjes gaar.

  • Prak de avocado fijn en voeg een snuf peper, zout, citroensap en chili toe.

  • Verwarm de wraps volgens de verpakking.

  • Besmeer ze vervolgens met wat avocadopuree en verdeel de waterkers en zalm hierover.

  • Meng de yoghurt met 1 eetlepel citroensap en een snufje peper en zout en gebruik deze als dressing.

  • Lekker als lunch of 2 a 3 wraps als avondmaal.

13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven