top of page

Gevulde puntpaprika

Deze avondmaaltijd is lekker snel klaar, ideaal na een dag werken en met lekker wat groenten!


Credits: @indekeukenvancorine



Benodigdheden (2 personen)

- 2 puntpaprika’s

- 300 gram mager rundergehakt

- Blikje mais

- 6 cherrytomaatjes

- 1 eetlepel tacokruiden

- Geraspte kaas


Bereidingswijze:

Bereidingstijd: 20 minuten


  • Verwarm de oven voor op 200 graden.

  • Snij de puntpaprika’s in de lengte door en haal de zaadlijsten eruit, leg ze in een ovenschaal.

  • Rul het gehakt bruin en doe de tacokruiden er door.

  • Bak de mais de laatste 3 minuten mee.

  • Snijd de cherrytomaatjes in de lengte door en roer ze door het gehaktmengsel.

  • Vul de paprika’s met het gehaktmengsel en strooi en wat geraspte kaas overheen.

  • 10 minuten afbakken in de oven tot de kaas gesmolten is.


Eet smakelijk!


Check het nieuwe logo van @indekeukenvancorine










Volg je Project New Me al op Facebook en Instagram?


40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page