top of page

Recensie Dennis Noor
Eind november ben ik bij Mark gestart met een persoonlijk traject om samen met Mark te kijken naar wat ik lichamelijk kon bereiken.

Het doel was om spiermassa te behouden en mijn vetpercentage te verlagen.

Dit is zeker gelukt!


Ik train zelf al een tijdje, maar met Mark als personal trainer heb ik echt stappen kunnen zetten. Mark is een stok achter de deur, iemand die vraagt hoe het gaat en je een schop onder de kont geeft wanneer nodig😃


Het contact was erg prettig en de trainingen bij Project New Me waren goed. Mark is een trainer die veel kennis heeft en goed kijkt naar de techniek tijdens de Pt’s.


De training en meting vonden één keer per maand plaats en verder was het contact via app. Het was fijn dat ik Mark kon appen wanneer dat nodig was en ik kreeg snel een reactie met tips of een compliment wanneer het goed ging.


Mark,

Dankjewel voor de afgelopen periode, de begeleiding, motivatie en de kennis die je met mij hebt gedeeld.


221 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page