top of page

Recensie Linda Havenaar


*Mijn gewicht*

Iets waar ik nooit graag over praat...

Mijn gewicht... Maar ik ga het nu toch doen.

Ik heb een hele lange tijd op een gewicht van maar 46 kilo gehangen.


Ik besloot 2.5 jaar terug, een personal trainer te gaan zoeken en kwam zo bij Linda Geerts terecht. Ze gaf mij een eetschema specifiek gericht op mij. En ook de sportlessen waren erg fijn en ook makkelijk thuis toe te passen. Toen ik zwanger werd kwam er een stop met het sporten... maar mijn eetschema volgde ik nog wel. Aan het begin van mijn zwangerschap woog ik 48 kilo. Tijdens mijn zwangerschap woog ik 53 kilo. Maar dat knalde na de bevalling binnen 2 weken weer terug naar de 46 kilo 🙄. Toen mijn lichaam er weer aan toe was, begon ik weer met sporten. En het eten ging nog altijd prima.


Toen ik vanmorgen op de weegschaal stond was ik verbaasd! 😲Na een half jaar weeg ik nu eindelijk 51 kilo! Voor veel mensen zal dit niet als veel klinken. Maar voor mij is het een hele toestand en strijd geweest!💪🏻


Ik had begin dit jaar een doel gesteld. Dat ik, hoe dan ook, eindelijk een keer vanuit mezelf de 50 kilo zou aantikken. En tot mijn grote verbazing was me dit dus al gelukt! Op naar het volgende doel! Binnen nu en een half jaar 55 kilo. 💪🏻


Ik ben Linda echt dankbaar, zou haar aan iedereen aanraden die moeite heeft met zijn/haar gewicht.


Liefs,

Linda Havenaar


143 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page