top of page

Recensie Mariska


Ik ben bij Project New Me terecht gekomen door de manueel therapeut waar ik al een jaar liep. Ik had al 21 jaar zoveel pijn in mijn rug, schouders, nek en been, Dit komt door mijn artrose. Nu komt ook nog de overgang erbij.

Hierdoor had ik eigenlijk ook geen zin meer om door te gaan, ik gooide de handdoek in de ring. Sporten mij niet gezien!


Sporten vind ik echt totaal niet leuk en zo zinloos. Ik heb al zo veel gedaan niks helpt. Van mijzelf moest ik wel afvallen want vond mijzelf te zwaar en door mijn artrose is het van groot belang dat mijn gewicht op peil komt, dat was eigenlijk het enige doel.


Daarom heb ik een afspraak gemaakt met Mark en ben het 12 weken project begonnen. Een moeizame start met veel pijn waar ik ook bijna weer mee wilde stoppen want 'zie je wel, het wordt toch niet beter'.


Mark heeft veel naar mijn niet aardige teksten en woorden geluisterd en advies gegeven. Met deze reden geef je dan ook niet snel op, er staat iemand naast je.

Dat heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben.


Ik kwam voor het afvallen waar ik heel erg op gefocust was. Maar afvallen in gewicht dat was niet het geval, maar daar heb ik me, door het geen pijn meer te hebben, nu bij neer gelegd.


We zijn nu vier maanden verder en kan niks anders zeggen dat ik door de begeleiding en het trainen geen pijn meer heb, ik heb mezelf erbij neergelegd dat de kilo’s er misschien niet helemaal meer vanaf gegaan. De overgang is nog niet voorbij, maar ik zit lekker in mijn vel, voel mij goed en kan de wereld aan!

En dat was dan toch uiteindelijk mijn doelstelling!

Af en toe moet je je doelen bijschaven. ;-)Groet,

Mariska van der Poll - Uitendaal

106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page