top of page

Recensie Linda Bruinsma

Toen ik op zoek was naar een personal trainer wist ik meteen dat ik goed zat met mijn naamgenoot. Ook al kwam ik uit Wolvega in Friesland ik heb er nooit spijt gehad twee keer in de week naar Emmeloord te gaan voor haar training. Toen ik begon bij Linda wist ik niets van eten, krachttraining en had een hekel aan mijn lichaam en aan de sportschool.


De eerste stap was het voedingsadvies.


Zolang ik me kan herinneren leefde ik voornamelijk op redbull en snickers. Ik heb nooit kunnen koken en had daar ook geen plezier in.

Dit was al een enorme uitdaging, maar Linda ging die graag aan. Ze heeft nooit gezegd, hey dat mag je niet hebben en dat ook niet en je moet gaan koken. Linda wist overal omheen te werken en antwoordde al mijn vragen, hoe dom ik het ook van mezelf vond.

Er bestaan geen domme vragen zei ze!

Ik kwam in contact met een voedings- app die ik de eerste weken heb vervloekt maar al gauw werd het een leuke uitdaging voor mij en zelfs een puzzel en was dan trots op mezelf dat ik het zo kon uitrekenen.

Over tijd ben ik nu van de redbull af en heb mijn snickers vervangen door gezond eten. Af en toe eet ik gewoon iets lekkers maar zulke dingen, heb ik geleerd moeten gewoon blijven kunnen.


De tweede stap was krachttraining.


Altijd gedacht dat je veel cardio moest doen. Eindeloos op zo’n domme hardloopband staan of erger zo’n roeiding.

Is helemaal niet nodig, tuurlijk als je het leuk vindt moet je dat vooral blijven doen maar krachttraining is zoveel beter heb ik geleerd als je echt verschil wilt zien in de spiegel.

Bij Linda voelde ik me zo op gemak in de sportschool dat ik vergat dat er ook anderen waren. Elke week kijk ik er naar uit om met haar te trainen. We hebben zoveel lol dat de tijd om vliegt. En toch gemengd met een serieuze aanpak.

Vanwege blessures die ik al had moest er veel geïmproviseerd worden en ook daar deinde Linda niet voor terug.

Mentale coach

Linda gaat zo veel verder dan alleen personal training en voedingsadvies.

Afgelopen jaar had voor mij vele tegenslagen. Blessures, een ongeval, een break up, meerdere behandelingen in het ziekenhuis en zelfs een baarmoeder verwijdering operatie. En elke stap stond Linda me bij. Zelfs toen ik er 8 weken uit lag van de operatie nam Linda nog regelmatig contact met me op. Gewoon om te kijken hoe het ging.

Dat doet ze allemaal uit de goedheid van haar hart.


Ik ben vrachtwagen chauffeuse van beroep en werk onregelmatig, vele uren en met veel stress. Maar iedere keer als ik dan in de sportschool was, was ik dat allemaal even vergeten want ik kon er met Linda altijd over praten en als ik dan echt zo kwaad was of gestressed, dan liet ze me uitleven op een boksbal.

Mijn werk is erg chaotisch en ik moest nog wel eens afspraken wijzigen maar dat was geen enkel probleem. “Miss Superplanner” kreeg het altijd voor elkaar dat ik gewoon kon doortrainen.


Afgelopen jaar was erg moeilijk voor me geweest mentaal en ik zal Linda niet genoeg kunnen bedanken dat ze me daar doorheen heeft gesleept. She brought me back to life.


Ik train nu met Linda sinds 2019. En een tijdje terug hadden we besloten een fotoshoot te gaan plannen. Om te laten zien wat ik heb bereikt. Voornamelijk ook om aan mijn zelfvertrouwen te werken. Totaal out of my comfort zone. Maar toch wel een uitdaging die ik altijd heb willen doen.

Ik moet zeggen ik was dood nerveus en nog steeds onzeker over mijn lichaam. Linda was there every step of the way.

De dag dat ik de foto's te zien kreeg was ik sprakeloos. Zo trots, kon gewoon niet voorstellen dat ik dat was op de foto's. Echt supergaaf.

Ook al kwam de corona dit jaar de hoek om. Toch doortrainen. Thuis en toch nog naar Emmeloord om buiten te trainen. Zelfs in de bittere kou was dit mogelijk en kijk er hoe dan ook elke week naar uit.

Zelf als alles misschien dicht moet gaan straks kan ik door trainen want Linda verzint wel weer een mogelijkheid daartoe.


Nu plotseling, kwam er een nieuwe baan op mijn pad. En binnenkort verhuis ik naar Valkenswaard in Brabant. Omdat ik zulke geweldige ervaringen met Linda heb, blijft zij mijn personal trainer. We gaan verder met online personal training en een keer in de zoveel tijd kom ik speciaal terug naar Emmeloord voor haar begeleiding. Why not!


Ik ben zo blij dat Linda in mijn leven is gekomen. Ze is echt een exceptional personal trainer die veel verder gaat dan alleen dat. Ik kan haar bij iedereen aanbevelen en ga zekers met haar verder in de toekomst ongeacht waar ik woon. We zijn nu met een bulkfase begonnen om meer spiermassa op te bouwen. Weer een ontzettende leuke uitdaging. Al woon ik heel ver weg, ik weet dat met haar hulp er ga komen.

Linda Bruinsma


201 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page