top of page

Recensie Trudy

Bijgewerkt op: 12 dec. 2020

In Januari ben ik met Mark voor een half jaar in een traject gestapt. Twee keer in de week een uur personal training. Met als doel, gewicht kwijtraken en fysiek fitter worden.

De eerste paar keren vond ik dat heel spannend, wat gaan we doen en kan ik het wel. Ik heb het allemaal op me af en over me heen laten komen. Fijn is dat Mark je op je gemak stelt en precies verteld wat je gaat doen. Vooral het begin was pittig, zeker omdat ik al jaren niks aan sport had gedaan en ik flink overgewicht had. Dat is confronterend en soms frustrerend. Ik heb geleerd dat het goed is om daar met Mark over te praten, dan blijft het niet in je pruttelen, maar geef je het een plekje. Van daaruit kun je dan weer verder.Voeding:

Zeker in het begin hebben we veel aandacht besteed aan voeding. Welke gewoontes zijn er in geslopen, waar zitten de valkuilen. Wat vind ik lastig en waar loop ik tegen aan. Het valt namelijk niet mee om jaren lange patronen te doorbreken. Mark heeft hier veel aandacht voor, hij heeft goede tips en adviezen. Door hier met Mark over praten, wordt het inzichtelijk en breek je dat beetje bij beetje af. Waar ik veel baat bij heb gehad is het gebruik maken van een voedings app. Hier vul je dagelijks op in wat je eet en deze app berekent hoeveel calorieën dat zijn. Door dat structureel te doen krijg je inzicht en maat. De trainingen waren altijd weer een uitdaging, met een afwisselend programma. Mark geeft rustige en duidelijke begeleiding, hij motiveert je om net dat extra stapje te doen. Maar ziet het ook als het voor die dag net te veel gevraagd is en past het ter plekke aan. En soms heb je gewoon een dag dat het even niet wil. Mark let erg op techniek, zo leer je de oefeningen goed aan, dat heb ik als prettig ervaren.

We hebben tijdens de trainingen ook veel lol gehad, er was ruimte voor grapjes en zelfspot

Het afgelopen half jaar heb ik veel bereikt. Ik ben 20 kilo afgevallen, ben fysiek sterker geworden, maar vooral mentaal gegroeid. Ik ben trots op wat we samen hebben bereikt en op wie ik vandaag de dag ben.

- Trudy Woerden -


98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page