top of page

Winterstop?

4 redenen om juist wel door te gaan met sporten.

Tijdens de winterstop nemen veel mensen pauze van het voetbalveld of laten de hockeystick even in de kast liggen. Maar juist in deze periode is het een goed idee om met sport en herstel bezig te zijn! Resultaat wordt juist behaald als mensen in beweging blijven en daarmee blessures voorkomen of top fit aan het seizoen beginnen. Hier lees je hoe je de winterstop het beste kunt benutten en in januari een vliegende start kunt maken!


De winterstop is geïntroduceerd als periode van rust tijdens de drukke feestdagen en het vaak koude begin van het jaar. In principe een goed idee, maar dit betekent niet dat je stil hoeft te zitten. Dit zijn onze redenen om in de winterstop actief te blijven:


1. Gevarieerd trainen geeft enorm veel voordelen, en nu is het moment.

Dit is een perfect moment om je eens te richten op gebieden waar je normaal gesproken niet op traint. Gevarieerd sporten heeft veel voordelen voor eigenlijk elk doel. Doe je normaal gesproken aan voetbal? Train dan eens meer gericht aan je conditie en pak direct eens die armen mee #circuittraining. Zo kun je in de winterstop je algehele fitheid een boost geven.


2. Je begint fitter aan je nieuwe seizoen

Geef jouw goede voornemens een kickstart! Door in de winterstop gevarieerd te sporten kun je het nieuwe jaar fitter beginnen. Dat geeft energie voor de rest van het jaar.


3. Train in rust en geniet extra van de feestdagen

Het is lekker rustig tijdens de feestdagen. Wil je trainen in de sportschool? Tijdens de feestdagen is het vaak lekker rustig. Zo ga je extra fit de (f)ee(s)tdagen door.

Bij ons in de Personal Training studio ben je zeker van je plekje zodra je gereserveerd hebt via onze app en gebruik de meldcode F5CS38.


4. Zonder pijn het nieuwe seizoen in = dubbel winnen!

Voel je je niet helemaal topfit? Dan is de winterstop ook een goed moment om eens langs een Personal Trainer te gaan. Deze staat ook tijdens de winterstop gewoon voor je klaar en helpt graag om je klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Veel mensen denken dat pijntjes wel weggaan tijdens de winterstop, maar dit is vaak niet het geval en vergroot juist de kans op een grotere blessure na de winterstop. Zonde wanneer je weer wilt beginnen met jouw favoriete sport.


Wil jij vanaf nu fit het nieuwe seizoen in zonder klachten?

Bij Project New Me is jouw klacht rondom bewegen in goede handen. Onder begeleiding van onze Personal Trainers werk je aan een efficiënt herstel, zodat je weer zo snel mogelijk dagelijkse activiteiten pijnvrij kunt uitvoeren. Als aanvulling op je training, werken we met online oplossingen zoals de online programma's, zo kun je ook thuis aan de slag tijdens de feestdagen. Op deze manier kan je er alles aan doen om weer zo goed mogelijk aan de start te verschijnen van het nieuwe seizoen. En wij helpen je daar graag bij.


Project New Me heeft tevens contracten met vele verzekeraars. En wil je naast een training ook voedingsadvies? Dit wordt vaak vergoedt. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page