top of page

Recensie Sjoukje Bonnema


Ik deed al een aantal jaren aan crossfit en hardlopen, maar door een lage rughernia kon ik van het ene op het andere moment niet meer sporten.


Na een paar maanden fysiotherapie en thuis oefeningen doen klopte ik bij Mark en Linda aan. Ik kende Mark al via CrossFit en was op zoek naar persoonlijke begeleiding om weer sterker en mobieler te worden, terwijl ik tegelijkertijd verder kon herstellen.


In drie maanden tijd begeleidde Mark mij met afwisselende en leuke trainingen door de revalidatie heen, waardoor ik weer fitter werd en zelfverzekerder over wat mijn lichaam aankan. Ik voel nu beter aan wanneer ik bij rugpijn een tandje terug moet doen of juist wat meer moet bewegen.


Er zat een goede opbouw in de trainingen, altijd rekening houdende met de vorm van de dag. Ook buiten de personal trainingen kreeg ik begeleiding, bijvoorbeeld hoe ik een vrije training zelf kon invullen of tips bij het oppakken van het hardlopen.


Daarnaast hebben we ook gewerkt aan een upgrade van mijn weightlifting techniek zodat mijn blessure risico in de toekomst een stuk kleiner is. Na drie maanden kan ik nu weer zelf aan de slag in een crossfit groepsles, waarbij ik weet dat ik altijd bij vragen bij hen terecht kan.Hartelijke groet, Sjoukje Bonnema

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page