top of page

Zomerse salade

Deze salade is heerlijk op warme dagen, toch vullend maar niet te zwaar.





Benodigdheden (2 personen)

- 150 gram sla naar keuze, zelf vind ik veldsla het lekkerste.

- 1 aardappel

- 2 eieren

- 2 vegatarische kipschnitzels van Vivera

- 2 eetlepels griekse yoghurt

- Geraspte parmezaanse kaas


Bereidingswijze:

Bereidingstijd: 20 minuten


  • Verwarm de oven voor op 180 graden en schaaf de aardappel in zo dun mogelijke plakjes.

  • Verdeel deze over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met een beetje olijfolie en zout en bak 10-12 minuten in de oven.

  • Kook de eieren in een pan kokend water, ongeveer 8 minuten, laat ze daarna schrikken onder koud water.

  • Bak de schnitzel in een koekenpan.

  • Verdeel de sla over 2 borden.

  • Vul de borden aan met de schnitzel, het gehalveerde eitje, de aardappelcrisps, de griekse yoghurt en de geraspte kaas.


Eet smakelijk!

@indekeukenvancorine





17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page