Heerlijk door de yoghurt of kwark en gemakkelijk te bewaren in luchtdicht bakje tot wel 3 weken.

Benodigdheden
Oven
Bakplaat
Weegschaal
Mengkom
Steelpannetje
Ingrediënten (aantal porties 10)
75 gram Australian notenmix raw
25 gram pinda’s
70 gram omega mix
35 gram amandelmeel
45 gram roomboter
35 gram Notenpasta
45 gram 100 % pindakaas
20 gram Stevia of andere zoetstof
1 eiwit
2 tl vanille aroma
30 gram suikervrije choco chips
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 170ºC.
Doe de notenpasta, pindakaas, roomboter en Stevia holy hon in een pannetje en laat zachtjes smelten.
Hak alle nootjes in kleine stukjes en voeg alles bij elkaar in een grote kom, voeg de zadenmix er aan toe.
Giet eiwit erbij en de vanille aroma. Doe dan ook de gesmolten ingrediënten erbij en meng goed met elkaar.
Spreid het uit op een bakplaat bedekt met bakpapier en bak voor 20 minuten, hussel halverwege alle nootjes even om.
Laat de granola goed afkoelen en meng dan de suikervrije choco chips erdoor.
Natuurlijk kun je dit op verschillende manieren variëren, probeer eens gevriesdroogde stukjes aardbei er door te doen of vervang de choco chips voor witte chocolade!
Geniet ervan!
Comments