top of page

Recensie Stefan

Er komt wat reclame voorbij van Project New me in oktober 2018.


Door hetgeen wat in het reclameberichtje staat word ik getriggerd. Ik lees het door, heb wat m`n bedenkingen hierover, maar pak toch direct m`n mobiel om Mark rechtstreeks te appen met de mededeling dat ik wel “wat” interesse heb. Moet in opdracht van mijzelf toch maar weer eens in beweging komen…


Niet wetende dat het jaar 2019 voor mij een sportjaar zal worden en nooit had kunnen verwachten dat ik het zolang kon volhouden in een sportschool.


De sportschool, het idee alleen al. De vooroordelen die menig persoon heeft passeert de revue in m`n hoofd, de zaal gevuld met “breed” gespierde opgepompte individuen die zich al kreunend, steunend en puffend het uurtje proberen door te komen om vervolgens zich breed te gaan bewonderen voor de spiegel om te zien of de sessie is geslaagd…


Gelukkig is de aanpak van Mark en Linda totaal anders en kon ik de vooroordelen al snel laten varen. De trainingen verlopen voorspoedig, snap totaal niet hoe bepaalde apparaten werken, gelukkig hebben Mark en Linda HEEL VEEL geduld om duidelijk uitleg te geven hoe alles werkt. Daarnaast komt ook een stukje techniek en HOUDING erbij kijken, dat was nou niet echt mijn ding…


Na enkele weken vol overgave dacht ik, dat het mij wel aardig afging, in overleg met Linda en Mark vroeg ik of ik 2x per week training van hen kon krijgen, want ik had het idee dat ik er dan veel meer uit kon halen. Zogezegd, zo gedaan.


Ik heb afgelopen jaar voor mijzelf gekozen om weer totaal in conditie te komen, met behulp van de juiste aanpak van Linda en Mark, resultaten werden geboekt (soms op langere termijn) ook al had ik totaal geen enkele zin om naar de sportschool te gaan weten ze je op een leuke manier te triggeren.


Het resultaat mag er wezen na 1 jaar sporten m.b.v. 2 sportfanatiekelingen die graag voor de medemens klaar staan; op een gezonde manier afgevallen, na 4 maanden van de hoge bloeddruk af, na 9 maanden weer in conditie gekomen.


Voor mij is Project New Me een geslaagd traject, mede door de juiste aanpak, want ieder persoon is anders. Ik ben er trots op dat ik mijzelf ertoe heb kunnen zetten om mijzelf op te geven, de bekende stok achter de deur en niet meer terug kunnen krabbelen. Het resultaat is er m.b.v. Linda en Mark, zie foto en daar ben ik trots op!







84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page