top of page

Bezoek de gewichtsconsulent (dit jaar nog!)

Waarom dit jaar nog??

Heb je in 2022 nog geen gebruik gemaakt van je vergoeding voor begeleiding door een Gewichtsconsulent? Dan heb je grote kans dat dit vergoed wordt!

Mocht je nu geen aanvullende verzekering hebben, bekijk dan het overzicht van de aangesloten zorgverzekeraars met soort aanvullende verzekering.

Maak je keuze, stap over en/of sluit de aanvullende verzekering af.

Geniet dan van de vergoeding in 2022! Zien wij je bericht tegemoet??


Check hier onze samengestelde voedingspakketten


Waarom een BGN-gewichtsconsulent en geen gewone gewichtsconsulent (die er steeds meer komen....)


De BGN-gewichtsconsulent adviseert je bij het verbeteren van je voedingspatroon en het bereiken van een gezond gewicht. We volgen hierbij de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad. Dit betekent voor jou dat we alleen voedingsadviezen geven die wetenschappelijk zijn onderbouwd.


"We werken niet met maaltijdvervangers en afslanksupplementen. Gewoon gezonde voeding is het uitgangspunt in onze adviezen."


Advies op maat

Voordat we je een voedingsadvies geven, brengen we je huidige leefstijl in kaart. Wat je op dit moment eet, wat voor werk je doet, of je sport en of je een dieetverleden hebt, nemen we allemaal mee. Geen mens is hetzelfde en onze adviezen zijn dus altijd maatwerk. In kleine stapjes werken we toe naar een gezond voedingspatroon en een gezond gewicht.


Zonder doorverwijzing

Heb je een voedingsvraag of afval/aankom wens dan kun je zonder doorverwijzing door een huisarts bij de BGN-gewichtsconsulent terecht.


Neem vandaag nog contact op om gebruik te kunnen maken van je vergoeding 2022!!
23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page