top of page

Recensie Christi

"Al een aantal jaar kom ik op de sportschool, helaas hield ik dit niet lang vol en stopte ik er weer mee. Tot dat ik met Linda in contact kwam.

De krachttraining schema’s van haar doen wonderen en nu kom ik 2 keer per week naar de sportschool met heel veel plezier.


Ik weet het nog als de dag van gisteren. Het was midden in de zomer dat ik mijn eerste afspraak had met Linda. Hier kwam ter sprake dat ik te weinig at. Hé?! dacht ik meteen hoe kun je dat nou zeggen? Ik val niks af en nu moet ik nog meer gaan eten ook. Ik ben het toch maar gaan proberen en dat ging en gaat soms nog niet zonder slag of stoot. Maar toch is het me inmiddels aardig gelukt en weet ik mezelf ook weer op het rechte pad te krijgen, ook als het even niet zo gaat zoals het moet wat voeding betreft. 


De meet en weeg momenten zijn voor mij iedere keer weer een leuk uitje, want de resultaten zijn inmiddels goed zichtbaar en ik voel me heerlijk!

De training maar vooral ook de manier van eten heeft mijn leven veranderd en zonder Linda had ik niet nooit voor elkaar gekregen.


Lieve Linda, ik heb het al vaker tegen je gezegd.


Je bent voor mij een gezond blikje RedBull met heel veel positieve energie.


Dank je wel. Knuffel Christi"


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page