top of page

Recensie Carmen de Jong


Afgelopen oktober 2023 ben ik van start gegaan met het “12 weken traject".


Voordat ik van start ging had ik een kennismakingsgesprek met Linda. Gelijk wist ik het, dit moet de manier zijn om mijn doel te behalen. Mijn doel was, om te voetballen op het hoogste niveau en daarnaast de beste versie van mezelf te worden. Dit door naast trainen met voetbal, aan groepstrainingen te doen en een keer per week één uur personal training.


Op basis van dit doel, is er voor mij zowel een trainingsschema gemaakt, maar ook werd ik begeleid in de voeding. Dat trainingsschema wat gemaakt is op basis van mijn doelen, in combinatie met de begeleiding bij voeding, heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf, na de 12 weken nu fitter voel dan ooit (en zo zie ik er ook uit🤪).


Het traject dat je aangaat, doe je niet alleen, je doet het echt als team met Mark of Linda. De groepslessen hebben een maximum aantal deelnemers, hierdoor voel je je echt gezien!


Bij de personal training, word je gedreven om net dat extra stapje te maken, waarvan je van tevoren dacht het niet te kunnen. Af en toe zit er ook een mindere dag tussen, ook dat zien ze en dan wordt je training die bepaalde dag aangepast op hoe jij je voelt en hoe het gaat!


In de afgelopen 12 weken heb ik geleerd dat niet elke dag hetzelfde is en dat naar je lichaam luisteren het belangrijkste is. Daarnaast, dat, wanneer plezier en hard werken hand in hand gaan, je dan het beste gaat presteren.


Al met al waren het een geweldige 12 weken en hebben wij, Linda en ik, als team, er alles uitgehaald wat erin zat. Dit had ik zeker niet alleen gekund!😄


Groetjes, Carmen de Jong


93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page