top of page

Recensie Marijke


Afgelopen december 2024 ben ik begonnen met Personal Training bij Mark en Linda.

Ik kreeg mijn overgebleven zwangerschapskilo’s er niet af. Broeken pasten niet meer zo goed of ze zaten te strak, dat moest anders. Mijn struikelblok is eten, vooral

's avonds nog even lekker wat snaaien.


Ik ben op internet gaan zoeken naar een sportschool in de buurt en ben toen uit gekomen bij Project new me. Heb me daar eerst ingeschreven voor groepslessen. Deze spraken mij heel erg aan, in groepsverband trainen, met als stok achter de deur dat je je moet inschrijven voor de lessen.


Mijn nieuwsgierigheid was gewekt door de flyers in de sportschool waarop stond, “weer fit in 12 weken”. Daar wilde ik meer van weten…


Vervolgens heb ik me ingeschreven voor mijn 12 weken traject bij Linda en Mark.

De eerste keer meten en wegen en de foto’s was best even spannend, maar al snel merkte ik resultaat. Ik werd goed begeleid door Mark en Linda tijdens de wekelijkse PT lessen en werd geholpen door een app de me in liet zien hoeveel ik at.


De weken vlogen voorbij, de PT lessen waren elke week weer uitdagend maar ook heel leuk, met ruimte tijdens de lessen voor gezellige maar ook serieuze gesprekken. Het is ook super tof om te zien dat je echt progressie maakt. Dit stimuleert je tussendoor om ook weer verder te gaan voor het 2e deel van de 12 weken.


Ook het bijhouden hoeveel ik at was prima te doen, er was geen speciaal dieet waardoor je uren in de keuken moet staan en niet met de rest thuis kan mee eten.


Op de blogs op de site van Project New Me staan makkelijke en lekkere recepten zodat je weer eens wat anders kan proberen.


Voor mij werkt het dat ik ná het 12 weken traject nu elke 6 weken even kom voor een meet/weeg moment en een PT les. Ook dit is allemaal persoonlijk in te vullen.


Mark en Linda dank jullie wel voor de leuke lessen en begeleiding.


Groet Marijke50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page