top of page

Recensie Ron

Bijgewerkt op: 27 sep. 2020

Hallo, 


Ik ben al jaren bezig om wat fitter te worden en af te vallen en daarom was ik op zoek naar iets wat goed bij mij paste. Ik heb een stok achter de deur nodig om deze missie goed af te ronden omdat het mij alleen gewoon simpelweg niet lukt. Alle diëten helpen niet en werken, ook bij mij, alleen maar averechts. Dus was ik op zoek naar iemand die mij zonder apart te eten of rare shakes of wat dan ook kon helpen met afvallen en fitter te worden.


Toevallig kwam ik Mark en Linda tegen op de sportschool waar ik al jaren lid van ben en ben zo in het project "new me "gestapt.


Bij mij werkt deze methode prima omdat ik elke week contact heb met de coaches en zodoende genoeg gemotiveerd wordt om de juiste dingen te doen. Het fijne hiervan is dat je naast het sporten (goede oefeningen die ervoor zorgen dat je spiermassa wordt vermeerderd en niet alleen op afvallen) gewoon kan blijven eten en op zijn tijd je wijntje, biertje of chippie mag en kan eten.


Het heeft mij enorm geholpen want ik ben inmiddels een stuk fitter en 14 kilo lichter. Ik ga het vervolgproject ook meedoen omdat ik dit vast wil houden en er nog meer uit wil halen. 

Het moeilijkst vond ik de coronacrisis omdat de persoonlijke begeleiding toen wegviel en dat is voor mij juist uiterst belangrijk. Mark en Linda hebben wel online trainingen gedaan en later groepstrainingen maar dat was niet echt iets voor mij.


Enig puntje van kritiek is het feit dat ik eigenlijk alleen s, morgens kan trainen en daar werd met de coronacrisis niet veel rekening mee gehouden, deels begrijpelijk omdat verreweg de meesten in de avond kunnen maar ik ging juist voor de één op één begeleiding.


Over het hele project ben ik uiterst tevreden en ik kan dan ook iedereen die verantwoord, gezond en blijvend wil afvallen en of fitter worden dit project aanraden.

Het is niet goedkoop maar zie het als een investering in jezelf en dat verdien je dubbel en dwars terug met alle positieve aspecten die het project "new me "voor je kan betekenen.


Het gaat niet vanzelf maar de beide coaches geven je genoeg steun en " tools "om je project tot een goed einde te brengen.
“Als ik het allemaal zelf kon, had ik jullie ook niet nodig”

Ron Potters


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page