top of page

Recensie Laura

Bijgewerkt op: 27 sep. 2020

PROJECT NEW ME 4.0


Favoriete sport????


Vlak voordat de groep startte, heb ik de stoute schoenen aan getrokken en Linda om de nodige informatie gevraagd. En zonder lang na te denken, heb ik me aangemeld.


Mijn doel?

Regelmaat en mijn favoriete sport weer oppakken!


Door een chronisch ongemak ging dit namelijk met ups en downs. In de week van 16 maart gingen we vol goede moed beginnen, wegen en meten en een ‘plan de campagne’

En dat was: Stoppen met mijn favoriete sport, neeeeeeeee!


Op naar krachttraining en wandelen om sterker te worden om de klappen van mijn ongemak op te kunnen vangen. Door Corona werden de lessen anders ingevuld als normaal, maar wat hebben Linda en Mark het top opgepakt. Waar wij niet bij de pakken neer mochten zitten, deden hun dat ook niet. Dus hup! Thuis en online aan de gang met sport en voeding!


Ik heb elke les, elk gesprek, en alle tips vol goede moed en met een glimlach gedaan! Want het is zo leuk, want je investeert in jezelf en ziet je groei. Niet in cijfers, dat was voor mij niet belangrijk.

Maar als je dan een foto van jezelf ziet en de verandering van jou, samen met een goed gevoel is dat heel veel waard.


Inmiddels zit 4.0 er op en ga ik door met 5.0.

Ik had nooit gedacht dat ik krachttraining zo leuk zou vinden en waar ik lichamelijk en geestelijk zo veel aan zou hebben. Linda en Mark stonden klaar voor mij op welke manier dan ook.


Het mooie aan Project New Me is dat het om jouw doel gaat. En die pak je op jouw manier aan, waarbij je toch getriggerd wordt om op een verantwoorde manier jouw doel te bereiken, passend bij jou als persoon. En wat past in jouw levenstijl, Stimulans ten top, niet alleen van Mark en Linda, maar ook van de andere Project New Me leden.


En mijn favoriete sport? Ja, dat wordt nu dus toch echt krachttraining............


Liefs Laura

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page