top of page

Recensie Ellemieke

Hi Linda,


Ik moest even aan je denken van de week. Ik was namelijk bij jou begonnen bewuster te worden van mijn voeding. Het was misschien niet de ultieme aanpak voor mij, maar dat wil niet zeggen dat het niet geholpen heeft!

Daarna heb ik ook eens een whole30 gedaan (heb je vast wel eens van gehoord) en toen heeel erg bewust geworden van voeding en wat het met mij doet.

In het begin ging het eerst heel goed, want ook kreeg ik een andere baan; van kantoorbaan naar een beetje kantoor maar vooral een heel actieve baan. Ik zwom veel en probeerde regelmatig hard te lopen. Maar je weet hoe dat gaat, dan kom je in een sleur en ga je niet meer..


In november vorig jaar ben ik begonnen met muay thay en wow wat ging mijn conditie met sprongen vooruit! Echt bizar hahah.

Maar dat waren ook wel lessen van bijna 2u per keer.

Anyway per 1 februari ging ik niet meer ivm vele werk en ik er dus nooit was. In maart voelde ik mij weer ellendig en dik, en in april besloot ik bij een andere sportschool binnen te lopen die 24hrs open is.. Geen excuus meer om niet te gaan dacht ik haha.


Ze geven daar ook personal training en ik besloot 10 lessen te nemen om te kijken of mij dat zou helpen. Van half april tot half juli heb ik dus die lessen ingezet. Waarbij ik de ene week 2 of 3x trainde en de andere 1,5 week helemaal niet. Jeetje wat een gedoe met mijn job haha. Maaaaaar, allerbelangrijkste - en dat had ik niet verwacht - ik ben afgevallen! En dat terwijl ik qua voeding zo weinig veranderd heb.

Ik probeer wel meer groente tussen de middag te eten als ik thuis ben, maar op reis lukt dat mij nooit en eet ik alles wat ik lekker vind 🤫🤭

En, gisteren heb ik voor het eerst 5km aan een stuk hardgelopen.

En ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar ik ben weer een stapje dichterbij! 💪


Groetjes,

Ellemieke

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page