top of page

Recensie Sherwin

Ik heb een aantal maanden met Linda gewerkt aan een nieuwe levensstijl.

Ik was op zoek naar iemand die mij op de juiste manier kon motiveren en trainen om fitter te worden. Linda heeft met haar oprechte interesse, begeleiding en keiharde trainingen, het beste uit mij gehaald.


De trainingen bij Linda zijn gevarieerd en goed opgebouwd. De trainingen en advies gingen mij steeds beter af omdat Linda veel aandacht besteedt aan de juiste techniek. Hierdoor haalde ik het beste uit de oefeningen en ben ik ook sterker geworden.


Ik kan heel trots zijn op de resultaten die behaald zijn en ik voel mij ook fitter. Ik ben gezonder gaan leven dankzij een door Linda op maat opgestelde voedingsschema. Hierdoor ben ik onder andere veel van het viscerale vet kwijtgeraakt.


Linda gaat samen met jou er voor de volle 100% voor. Zij heeft mij geholpen om spiermassa te kweken en ook aan sterkere knieën en rugspieren. Regelmatig bespreken we het voedingsadvies, de vooruitgang en meten we de resultaten.

We evalueren welke problemen ik ondervind en wat aangescherpt moet worden om de doelen te behalen.


Als je bereid bent om genoeg commitment te tonen zal Linda jou brengen naar de doelen die je vooraf met haar afgesproken hebt.

Dit alles in een ontspannen setting.


Met vriendelijke groet,

Sherwin
12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page